Steun ons boek met Trooper!

Als school geloven wij enorm in de meerwaarde van kunst binnen ons onderwijs. De expertise van kunstenaars leert de kinderen out of the box te denken.

Volgend schooljaar starten we met een groot project. We willen een boek maken met kinderen van de wereld, voor 4 tot 104 jaar. Samen met hen, kunstenaars en de buurt willen we ons zelf verliezen in een avontuur vol gevoelens. We willen via ons boek de kinderen en toekomstige lezers de taal van gevoelens leren.

We willen hiervoor met verschillende kunstenaars van verschillende disciplines samenwerken. De resultaten hiervan zouden we dan bundelen in een boek.

Als eindproduct willen we een groot slotfeest geven (misschien wel in de Vooruit ), waar we ons boek gaan voorstellen, een tentoonstelling houden van de verschillende kunstwerken en toneel en zang met daarbij nog een multicultureel eetfestijn.

Dit alles kost natuurlijk wat centen. Daarom durf ik jullie te vragen om uw volgende online aankopen te doen via onze trooperpagina. Dit kost u niets meer, maar de winkel waar u uw aankopen doet schenkt ons een percentage per aankoop.

Hoe kan u troopen:

1. Surf naar onze trooperpagina: http://www.trooper.be/sint-salvator
  2. Op deze pagina staan links naar webshops.
  3. Als u via de links op de trooperpagina van onze school surft, weet de shop dat u onze school wil steunen.
  4. De link doet het werk en u kan gewoon shoppen zonder 1 euro meer te betalen.
  5. Van elke aankoop die u doet, gaat er een percentje naar onze school!
  6. Iedereen blij!

Alvast bedankt!