Naar het speelgoedmuseum te Mechelen !

Met tram en trein gingen we al vroeg op pad naar het speelgoedmuseum te Mechelen. Daar aangekomen konden we onze ogen niet geloven : zoveel speelgoed ! Speelgoed van vroeger, speelgoed van nu, speelgoed voor binnen en buiten, speelgoed van overal in de wereld, … We liepen door verschillende zalen en keken onze ogen uit ! We zagen een zaal met poppen, met knuffles, met spelletjes, met Barbie, een zaal met lego, met playmobil, met zelfgemaakt speelgoed en nog veel meer … We mochten niet alleen kijken maar ook spelen en dat was tof ! Een gids vertelde ons meer over het schilderij ‘De kinderspelen’ van Pieter Brueghel en we mochten daarna een kijkje gaan nemen in het schilderij. Het was een hele leuke maar lange dag 🙂

Add your thoughts

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *